Ljudski resursi i komunikacijski menadžment

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u industrijama (farmaceutika, FMCG, banke, Horeca), razvili smo različite veštine i znanja za koja verujemo da Vam mogu pomoći u svakodnevnom radu.
Naši treninzi su Tailor made - pravimo ih isključivo prema Vašim potrebama i saznanjima o mogućnostima unapređenja biznisa, što je potrebno da bi dovelo do izvrsnih rezultata.
A kako ni jedan rezultat nije ostvaren preko noći, BCT tim je spreman da zajedno sa Vama prati implementiranje veština kod Vaših timova, i dalje prati razvoj Vaših potreba.
 
Naši treneri će sa Vašim timovima ići u duple posete i u Coaching posete, jer samo rad na terenu pokazuje pravu sliku situacije. Daćemo Vam follow up koji je jasna slika koraka koje treba preduzeti u budućnosti (treninzi/kompetence/razvoj), jer smo tu da Vam pomognemo kako bi Vaši zaposleni bili samoostvareni individualci koji svojim znanjem i veštinama vladaju u potpunosti.
 
Usluge poslovnog savetovanja i edukacija na području upravljanja ljudskim resursima nudimo Vašim saradnicima i/ili menadžerima .
 
Pomoćićemo Vam i kada je u pitanju:
  • Strukturisanje zaposlenih, opis poslova i standardizacija radnih mesta, sistemu nagrađivanja Ili kvalitetu obavljanja radnih zadataka
  • Procena Vaših zaposlenih (assessment)
  • Praćenje razvoja kompetenci Vaših saradnika (feedback 360°)
  • Postavljanje, merenje i praćenje ostvarivanja ciljeva Vaših zaposlenih
  • 1:1 sa Vašim saradnicima na terenu
 
Naš stručni monitoring Cikličnih, Regionalnih, Brand sastanaka sa feedback-om
Znamo da je u današnje vreme oštre konkurencije veoma teško biti na vrhu i tu i o(p)stati. To mogu samo motivisani saradnici koji na terenu predstavljaju Vašu kompaniju, oni su ogledalo kompanije. 
 
Iz tog razloga su treninzi i poslovna savetovanja u okviru BCT programa potpuno  prilagođeni Vašim potrebama.

O BCT-u

Nastali kao porodična kompanija sa ciljem prenošenja stečenog znanja i iskustva u PHARMA i FMCG industriji. Misija - interpersonalna, unutar organizacijska, subordinisana koordinacija i harmonizacija radnih procesa. Mi smo tu da bi Vaš uspeh bio plod dobre pripreme.

Posete

396230
Danas
Juče
Ove nedelje
Ovog meseca
Ukupno poseta
590
390
1332
12130
396230

BCT kontakt

Aleksandar Dolaš, CEO-owner
tel/viber: +381.65.375.61.86
 
Tereza Dolaš, Sales Trainer
tel/viber: +381.65.375.61.86
Facebook
Google Plus
LinkedIn
Twitter
Youtube